Πρόσκληση σε παλιούς, νέους και νεότερους φίλους

Καλώς ήλθατε στο νέο μου blog. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα έργα μου, τα οποία χρόνια τώρα έγραφα από χόμπυ, αλλά που πλέον αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τα μοιραστώ με όλους εσάς… Εάν σας σαγηνεύουν οι ιστορίες φαντασίας, επιστημονικής και μη, η περιπέτεια και το βαθύ συναίσθημα, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Λίγα λόγια για 'μένα

Ονομάζομαι Φωτεινή Καμπάνη. Γεννήθηκα το 1958 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, ταξίδεψα για σπουδές στην Γαλλία. Σπούδασα πυρηνική χημεία στο Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ και ύστερα νομική στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης, στο Παρίσι. Γυρνώντας στην Αθήνα, παρακολούθησα ακόμα μαθήματα δημοσιογραφίας. Κατόπιν εργάστηκα σε τράπεζα, απ' όπου συνταξιοδοτήθηκα. Έκανα δύο γάμους, απ' τους οποίους απέκτησα δύο γιους και μία κόρη. Εκτός από ελληνικά, μιλώ αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Έχω ταξιδέψει στις περισσότερες από τις χώρες της Ευρώπης, γιατί μ' αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους διαφόρων νοοτροπιών.
Ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια, είχα αρχίσει να γράφω για χόμπυ διάφορες ιστορίες, αλλά και ποίηση. Πρόσφατα ωστόσο, αποφάσισα να δημοσιεύσω τα έργα μου, κάποια από τα οποία τα έχω μεταφέρει σε σενάριο. Το γράψιμο για 'μένα δεν είναι απλά μια εργασία, αλλά τρόπος ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.